MOTO:

„Invatarea e un nou inceput pe care ni-l putem darui in fiecare zi. Un „stie tot" e ca o usa inchisa. Imi tin usa de la birou deschisa pentru a ilustra modul in care aleg sa gandesc si felul in care lucrez. Invatati ceva nou in fiecare zi. Este opusul la a avea usa inchisa." -(D.Trump)
„Ochii vad numai ceea ce mintea este pregatita sa vada." - (H.Berson)
„Motivul pentru care multe companii au probleme este ca investesc in ceea ce sunt si nu in ceea ce ar putea fi." - (G.Hamel)
„Cea mai mare recompensa a educatiei este capacitatea de a face fata lumii cu mintea deschisa." -(D.Radin)
„Analfabetii secolului XXI nu sunt cei care nu stiu sa scrie sau sa citeasa ci cei care nu stiu sa invete, sa dezvete...si sa reinvete." -(A.Toffler)

"Lipsa de performanta, costuri prea mari, vanzari prea mici, stres, clienti nemultumiti, greseli repetate, timp pierdut, pierderi, rebuturi, delasare, dezordine, amanare, neintelegere, probleme de calitate, neincadrare in timp, erori, frustrare, lipsa increderii, greseli, autosuficienta, profitabilitate scazuta, rezultate sub asteptari, probleme de lichiditate, concurenti puternici, nereusite, reactii lente, apatie, intarzieri, demotivare, lipsa de eficienta, penalitati, reclamatii."  
Vreti sa rezolvati problemele de performanta pentru ca va costa prea mult din punct de vedere timp, bani si energie?
  "Mai sus, mai bine, mai performant, mai motivat,  mai interesant, mai eficient, mai multa implicare, mai interesant, mai inteligent, calitate buna, costuri mai mici, eficacitate crescuta, mai flexibil, mai apropiat de client, mai profitabil, vanzari mai mari, calm, profitabilitate crescuta, corectitudine, retentia personalului, calm,  echilibru, invatare, dezvoltare personala, promptitudine, incredere, siguranta, rentabilitate, claritate, intelegere, solvabilitate, bunastare."
Vreti sa cresteti performanta deoarece sunteti convins ca potentialul dumneavoastra este mult mai mare?

Dorinta de a deveni mai bun se naste  din nemultumirea fata de status quo, fata de starea  prezenta. Nevoia de dezvoltare apare din perceperea unui decalaj intre o stare ideala si realitate mai ales cand stim ca avem potentialul sa fim mai buni si sa facem mai mult. Exista intotdeauana solutia invatarii din experienta. Intr-adevar, se spune ca solutiile bune vin din experienta. Pe de alta parte, experienta vine din decizii gresite si costa mult. Dupa cum observa A van Buren, daca ne-am putea vinde experienta la pretul pe care l-am platit sa o acumulam, am fi toti milionari.  Nu avem nici timpul nici resursele sa lasam timpul si viata sa ne invete ce este mai bine pentru afacerile noastre.  Trebuie sa invatam si mai ales sa punem in practica ceea ce am invatat. Cum apreciem valoarea unui program de pregatire? In functie de cat avem de pierdut daca nu il parcurgem sau daca nu il parcurgem la timp. Jack Welsh observase ca intr-un secol in care diferentele majore intre firme tin de capitalul uman, "abilitatea unei organizatii de a invata si a traduce ceea ce a invatat in fapte mai rapid decat concurenta , este probabil cel mai important avantaj competitiv". 

Cum ma diferentiez de concurenta? Cum obtin rezultate mai bune de la oamenii mei? Cum scad costurile? Cum pot sa cresc vanzarile? Care este starea de sanatate a organizatiei din punct de vedere financiar? Cum implementez o strategie? Cum ma asigura ca tin sub control banii organizatiei? Cum rezolv creativ probleme complexe? Cum angajez oamenii potriviti? Cum cresc productivitatea? Cum tratez clientii dificili? Cum duc la capat proiecte de succes? Cum fac un buget? Cum fac o analiza financiara? Ce inseamna Kaizen? Cum tratez obiectiile in vanzari? Cum imbunatatesc comunicarea? Cum optimizez procesele?

Daca sunteti in cautarea unor raspunsuri la intrebarile de mai sus, a unei solutii pentru cresterea performantei ... ati nimerit bine. Asiguram pregatirea de care este nevoie  pentru imbunatatirea performantei la nivel organizational, la nivelul proceselor de business si la nivel individual.                  Va invitam sa ne cunoasteti. Este o invitatie la performanta. Performanta cum laude. 

Ce cred atii despre noi:

Participarea la cursurile BMM reprezinta mai mult decat un program obisnuit de training, poate fi considerata o interventie in companie. La finalul sesiunii, participantii aflati la un nivel diferit de pregatire manageriala au capabilitatea / cunostintele de a implementa noi concepte in managementul firmelor lor.(A. Tekonczia – Heiffer Projects)

"Pasiune si placere”. Acestea sunt cuvintele care cred ca descriu cel mai bine felul in care lectorul a abordat acest training. Pasiunea de a impartasi celorlalti din propria experienta si de a le conduce pasii spre performanta in propriile organizatii. Am invatat foarte multe lucruri interesante, am invatat facand si observand nu doar ascultand - cursul avand o abordare de exceptie pe intreg parcursul sau.(Sebastian B. – Comau Romania)

 

Oferte

3+ 1 gratuit la cursurile acestei luni

3+1 gratis la cursurile lunii Mai. 

N/A

 

Noutati

Cus Auditori ISO 9001:2015

 Curs Auditori interni ISO 9001:2015

Grupe noi in luna Februarie pentru cursul de Engleza pentru afaceri

Grupe noi in Februarie. 

Tratarea obiectiilor in vanzari

Prea scump! Concurentul tau imi da mai ieftin! Trebuie sa ma mai gandesc!

 

Autentificare

Cont nou
Am uitat parola
 

Referinte

 
"Pasiune si placere”. Acestea sunt cuvintele care cred ca descriu cel mai bine felul in care lectorul a abordat acest training. Pasiunea de a impartasi celorlalti din propria experienta si de a le conduce pasii spre performanta in propriile organizatii. Am invatat foarte multe lucruri interesante, am invatat facand si observand nu doar ascultand - cursul avand o abordare de exceptie pe intreg parcursul sau.

Sebastian B. – Comau Romania