BMM Cosnulting SRL
BMM Academy BMM Consulting
 

BMM Consulting pune la dispozitia celor care doresc sa creasca performanta la nivel de organizatie, la nivelul proceselor si la nivel individual o echipa de consultanti cu pregatire internationala. In cei peste 10 ani de experienta am asistat peste 300 de companii in eforturile de crestere a performantei. Raspundem provocarilor pe care nevoia de crestere sau consolidare le ridica printr-o abordare integrata si sistemica a mai multor perspective si punem la dispozitia clientilor nostri echipe cu pregatire pluridisciplinara, experienta in analiza de business si management de proiect si nu in ultimul rand intelegerea realitatii dincolo de clisee si teorie, ca rezultat al anilor petrecuti in pozitii manageriale in cadrul unor companii romanesti si multinationale.

Pagina Web BMM Consulting

Alte informatii despre BMM Consulting, articole si materiale utile pentru management se gasesc la adresa www.bmmconsulting.ro 

 

Autentificare

Cont nou
Am uitat parola
 

Referinte

 
Am avut un trainer excelent cu multa experienta in domeniul de activitate, intelegere a mediului de afaceri si cu deosebite abilitati de comunicare.

C. Buta - Office Depot