BMM Cosnulting SRL
BMM Academy BMM Consulting
 

BMM Consulting pune la dispozitia celor care doresc sa creasca performanta la nivel de organizatie, la nivelul proceselor si la nivel individual o echipa de consultanti cu pregatire internationala. In cei peste 10 ani de experienta am asistat peste 300 de companii in eforturile de crestere a performantei. Raspundem provocarilor pe care nevoia de crestere sau consolidare le ridica printr-o abordare integrata si sistemica a mai multor perspective si punem la dispozitia clientilor nostri echipe cu pregatire pluridisciplinara, experienta in analiza de business si management de proiect si nu in ultimul rand intelegerea realitatii dincolo de clisee si teorie, ca rezultat al anilor petrecuti in pozitii manageriale in cadrul unor companii romanesti si multinationale.

Pagina Web BMM Consulting

Alte informatii despre BMM Consulting, articole si materiale utile pentru management se gasesc la adresa www.bmmconsulting.ro 

 

Autentificare

Cont nou
Am uitat parola
 

Referinte

 
Cursul a presupus workshopuri care m-au ajutat sa imi structurez ideile, sa inteleg ce trebuie sa fac mai departe si sa relationationez cu alti cursanti. Metoda de prezentare a fost interactiva, intreg cursul avand o orientare practica. Acest curs a fost pentru mine in primul rand un curs de dezvoltare personala.

I.Dragos – Logicode