Cursuri Zona Costurilor
Cursuri Costuri
 

Cursuri pentru Management Financiar

Ultimul deceniu sta sub semnul eficientizarii resurselor fie ele financiare sau umane, iar ultimii ani de criza nu au facut decat sa accentueze aceasta presiune. Optimizarea resurselor trebuie sa tina cont de doua componente: cea financiara si cea operationala. Taind costuri fara sa anticipez impactul asupra activitatilor organizatiei si a capacitatii de a-si sustine avantajul competitiv pe termen lung e un joc de ruleta ruseasca. Pe de alta parte, intervenind in operational fara a intelege costurile interventiei sau ROI (return on investment) al efortului poate fi de asemenea problematic. Experienta in consultanta (incluzand analiza de business, financiar si strategie) ne-a permis sa vedem cat de importanta este imaginea de ansamblu. Greselile in aceasta zona sunt costisitoare si pot fi chiar letale. Credem cu tarie ca orice manager care vrea sa-si tina sub control costurile sau sa-si optimizeze activitatea trebuie sa poata sa inteleaga si sa controleze atat parametrii financiari cat si cei operationali sau, altfel spus, atat impactul deciziilor financiare asupra activitatilor organizatiei cat si impactul modului in care organizatia isi desfasoara activitatile asupra rezultatelor financiare.

Cursurile propuse de echipa BMM Academy se bazeaza pe studii de caz din viata de zi cu zi si ofera informatiile si instrumentele de care e nevoie pentru decizii financiare si operationale. Toate cursurile noastre sunt construite in asa fel incat sa asigure atat intelegerea conceptelor specifice domeniului financiar sau operational cat si a legaturii dintre ele si a impactului pe care decizii dintr-o parte pot sa il aiba in cealalta.
Am structurat aceasta sectiune pornind de la nevoile dumneavoastra si prezentandu-va acele cursuri care pot raspunde cel mai bine acestor nevoi. In functie de dorintele dumneavoastra cursurile pot fi personalizate pe nevoile specifice ale organizatiei pe care o conduceti.

Cursuri icon Curs Management Financiar

"ROI, Efectul de levier, Rata de rulare a stocurilor, EBITDA, Buget cu baza 0, Coeficient de indatorare, Structura financiara optima, Finantare cu capitaluri permanente, Buget incremental, Abatere medie, Rata de rulare a debitelor, Rata de rulare a creditelor, Rentabilitatea capitalului propriu, Centre de cost, Centre de profit, Solvabilitate." Confuz? Nu sunteti singurul. Multi manageri cu sau fara pregatire economica resimt acelasi lucru. Literatura din domeniul financiar, cel putin cea tradusa in romana, contine mii de pagini de ecuatii complexe si terminologie greu de inteles ca si cum ar vrea sa dea de inteles ca este un subiect greu de cucerit pentru cei ce nu au trecut prin scolile economice. Credem insa ca exista un nucleu de informatii financiare care, odata intelese, pot...  [citeste mai mult]

Cursuri icon Curs de Managementul Proceselor

Curs de Managementul Proceselor --[acest curs va fi disponibil in perioada urmatoare]---

 

 
Bugete Cashflow Pipeline de vanzari - 3 instrumente in arsenalul managerului eficace Cele 8 cifre care vorbesc despre sanatatea financiara a afacerii tale
Articol Management  Bugete Cashflow Pipeline
Cele 3 instrumente care nu ar trebui sa lipseasca din arsenalul managerial Ce inseamna sanatate financiara pentru o companie, indiferent de domeniu?
   

 

Oferte

3+ 1 gratuit la cursurile acestei luni

3+1 gratis la cursurile lunii Mai. 

N/A

 

Noutati

Cus Auditori ISO 9001:2015

 Curs Auditori interni ISO 9001:2015

Grupe noi in luna Februarie pentru cursul de Engleza pentru afaceri

Grupe noi in Februarie. 

Tratarea obiectiilor in vanzari

Prea scump! Concurentul tau imi da mai ieftin! Trebuie sa ma mai gandesc!

 

Autentificare

Cont nou
Am uitat parola
 

Referinte

 
Acest curs a fost unul benefic pentru mine: a sintetizat si clarificat aspectele esentiale legate de management. Maniera de predare a fost una antrenanta, gandita in asa fel incat sa implice activ toti participantii la curs. Bazat pe exercitii practice, cursul a reusit sa simuleze situatii reale din activitatea unui manager. Am avut ocazia sa vedem ca exista mai multe modalitati diferite de raportare la situatii, am reusit sa invatam unii de la ceilalti. Am evoluat.

R. Vaida – Logicode