Despre Noi - BMM Academy
BMM Academy Despre noi
 

Peter Drucker observase, pe buna dreptate, ca singurele lucruri care se dezvolta de la sine intr-o organizatie sunt dezordinea, dezacordurile si rezultatele slabe. Performanta este rodul muncii sistematice, a asigurarii unor conditii favorabile si a unor ingrediente vitale: atitudinea potrivita, cunostintele necesare si instrumentele cele mai potrivite de analiza, planificare si control. Daca sunteti in cautarea cunostintelor si instrumentelor necesare pentru cresterea performantei, ati nimerit bine. In cadul Business Management and Marketing Academy asiguram pregatirea de care este nevoie pentru cresterea performantei la nivel organizational, la nivelul proceselor de business si la nivel individual. Va invitam sa ne cunoasteti. E o invitatie la performanta. Performanta cum laude.

   

Toate cursurile si workshopurile pe care vi le oferim sunt rezultatul a multi ani de experienta atat ca angajati pe diferite posturi de management cat si a peste 13 ani de experienta in consultanta in peste 400 de companii. Toti trainerii nostri au atat experienta cat si pregatire de specialitate in domeniul in care tin cursurile.
Pornim intotdeauna de la nevoile de crestere a performantei, indiferent ca sunt enuntate sub forma dorintei de crestere a vanzarilor, de scadere a costurilor sau de imbunatatire a altor parametrii de performanta la nivel organizational, la nivel de proces sau la nivel individual.
A fost important pentru noi sa ne asiguram ca avem cele mai bune programe de pregatire, capabile sa raspunda problemelor complexe carora clientii nostri trebuie sa le faca fata. Tocmai de aceea ne-am asigurat ca toti trainerii nostri au beneficiat de pregatire in domeniu la universitati si centre de formare manageriala de renume din Europa. Am parcurs programe de MBA in Marea Britanie, am obtinut acreditari internationale in managementul personalului, management de proiect, analiza de business sau managementul proceselor.

In cursurile pe care le pregatim, la fel ca si in interventiile din consultanta, ne asiguram ca oferim o perspectiva integrata a performantei organizatiei. Abordarea performantei de catre consultanti sau traineri cu specializare unica este utila in aspectele manageriale simple si clare. O abordare unidirectionala a unor aspecte manageriale complexe se va derula intotdeauna ca in parabola indiana a orbilor care au gasit in calea lor un elefant si care, descriindu-l, l-au prezentat in functie de partea pe care pusesera mana. "E ca o creanga" a spus cel ce atinsese trompa. "Ba nu, e un sarpe de apa" a spus cel ce atinsese coada. „Ca un zid" a zis cel care se lovise de corpul animalului. Acelasi comportament apare cand fiecare consultant / trainer (intern sau extern) abordeaza problemele strict din perspectiva pregatirii si experientei sale. Problemele complexe insa cer o abordare integrata si holistica.

   

Capacitatea de a gandi sistemic si a integra perspectiva financiara, a marketingului, cea operationala si a resurselor umane in furnizarea de programe de training care sa raspunda provocarilor legate de performanta este fundamentata pe pregatirea pluridisciplinara de inalt nivel a trainerilor nostri si este ceea ce ne deosebeste de alte firme de training romanesti si o conditie pentru a face fata schimbarii permanente.
Avem CUNOSTINTE, EXPERIENTA si ENERGIE. Punem multa PASIUNE in ceea ce facem si ne implicam 100%. Va invitam sa ne cunoasteti. Este o invitatie la performanta. Performanta...cum laude.

Ce spun altii despre noi: "Acest curs a fost unul benefic pentru mine: a sintetizat si clarificat aspectele esentiale legate de management. Maniera de predare a fost una antrenanta, gandita in asa fel incat sa implice activ toti participantii la curs. Bazat pe exercitii practice, cursul a reusit sa simuleze situatii reale din activitatea unui manager. Am avut ocazia sa vedem ca exista mai multe modalitati diferite de raportare la situatii, am reusit sa invatam unii de la ceilalti. Am evoluat." (R. Vaida – Logicode)

Am fost extrem de impresionat de nivelul de cunostinte expuse in timpul training-ului. Mai mult decat atat, modul in care aceste cunostinte s-au transmis cursantilor si nivelul de pro-activitate al cursului nu a facut altceva decat sa-mi doresc sa fi intalnit aceasi energie si vitalitate si in cursurile mai putin optionale la care am participat de-a lungul timpului. Cu cele mai calduroase recomandari...(C. Sorlea - IT Exchange)