BMM Solutions
Engleza pentru afaceri
 

Engleza pentru mediul de afaceri

Ai nevoie de limba engleza pentru a avansa pe scara profesionala, pentru a te intelege cu clientii sau colegii de peste hotare sau pentru a urma cursuri in afara tarii? Invata  cu noi:

  • Intr-un mod structurat pentru a avea rezultate de durata
  • Intr-o atmosfera relaxanta pentru ca stim ca ai multe alte probleme la birou
  • Folosind metode moderne pentru ca vrem sa inveti repede si bine

Cursurile noastre sunt pregatite de specialisti in domeniu pentru ca sa:

Arena politica si cea a show-bizz-ului sunt pline de gafe mai mult sau mai putin amuzante ale vedetelor care incercau sa vorbeasca limba engleza (vezi exemplu). Credem ca in business te costa mai mult astfel de greseli. Lumea de business este mai pretentioasa iar gafele pot afecta imaginea ta sau a companiei si pot costa bani multi.

Iata ce iti oferim:

NOU! 2 grupe noi (incepatori si intermediari) din Aprilie 2015. 2 sesiuni de 2.5 ore saptamanal dupa un program flexibil. Pentru intrebari si detalii scrieti-ne pe adresa: office@bmmacademy.ro

NOU! In aprilie lansam un modul intensiv de gramatica limbii engleze cu aplicabilitate in zona de business. Cursul se adreseaza celor care nu intampina dificultati din perspectiva vocabularului de baza dar isi doresc sa se exprime corect si elegant. Modulul are o durata de 3 luni, cu 2 sesiuni de 2.5 ore saptamanal dupa un program flexibil. Pentru intrebari si detalii scrieti-ne pe adresa: office@bmmacademy.ro

Comanda acum: 
 

Oferte

3+ 1 gratuit la cursurile acestei luni

3+1 gratis la cursurile lunii Mai. 

N/A

 

Noutati

Cus Auditori ISO 9001:2015

 Curs Auditori interni ISO 9001:2015

Grupe noi in luna Februarie pentru cursul de Engleza pentru afaceri

Grupe noi in Februarie. 

Tratarea obiectiilor in vanzari

Prea scump! Concurentul tau imi da mai ieftin! Trebuie sa ma mai gandesc!

 

Referinte

 
Colaborarea Clubului Intreprinzatorului Roman cu Brindusa Muresan s-a concretizat prin prisma cursurilor si trainingurilor pe care le sustine pentru clientii Bancii Transilvania. Feedback-urile primite de la membri, in urma cursurilor pe care aceasta le-a sustinut, au fost extraordinar de bune. O recomandam pe Brindusa Muresan ca fiind o persoana foarte bine pregatita, care cunoaste in profunzime domeniul in care profeseaza. Este un trainer care imbina excelent stilul jovial si deschis cu profesionalismul si seriozitatea necesara unui training bine realizat. Totodata, elementele de noutate si abordarea proaspata pe care o adopta contribuie la rezultate deosebite.

I. Seiche. – Clubul Intreprinzatorului Roman – Banca Transilvania