Cursuri Zona Calitatii
BMM Academy Resurse Engleza - Asta voiai sa spui?
 

Chiar asta voiai sa spui?   Nu cumva asta voiai sa spui? 
 
     
 

  ... Maybe it is time for some English lessons.

Ai nevoie de limba engleza pentru a avansa pe scara profesionala, pentru a te intelege cu clientii sau colegii de peste hotare sau pentru a urma cursuri in afara tarii? Invata cu noi:

Arena politica si cea a show-bizz-ului sunt pline de gafe mai mult sau mai putin amuzante ale vedetelor care incercau sa vorbeasca limba engleza (Vezi exemple aici). Credem ca in business te costa mai mult astfel de greseli. Lumea de business este mai pretentioasa iar gafele pot afecta imaginea ta sau a companiei si pot costa bani multi.

In aprilie incepem 2 grupe de Engleza pentru afaceri (incepator si intermediar) si o grupa intensiva de gramatica pentru cei care stapanesc vocabularul limbii engleze si vor sa exerseze sa vorbeasca mai corect.

Va stam cu drag la dispozitie pentru detalii la office@bmmacademy.ro 

Comanda acum: 
 
 
 

Oferte

3+ 1 gratuit la cursurile acestei luni

3+1 gratis la cursurile lunii Mai. 

N/A

 

Noutati

Cus Auditori ISO 9001:2015

 Curs Auditori interni ISO 9001:2015

Grupe noi in luna Februarie pentru cursul de Engleza pentru afaceri

Grupe noi in Februarie. 

Tratarea obiectiilor in vanzari

Prea scump! Concurentul tau imi da mai ieftin! Trebuie sa ma mai gandesc!

 

Referinte

 
Brindusa este un trainer excelent care intelege abilitatile celorlalti si stie cum sa lucreze cu ei pentru a-i aduce la un nivel superior de cunostinte. O personalitate placuta, amuzanta si spontana dar in acelasi timp de un profesionalism exemplar, stie cum sa creeze mediul perfect de invatare astfel incat sa nu simti stresul si presiunea invatarii iar invatarea se face in mod interactiv pentru ca studentii sa isi depaseasca limitele obisnuite.

L. Niculcea - Biolove Bazar