BMM Academy Resurse Materiale Externe
 

Materiale Externe

Am decis ca in aceasta sectiune sa va punem la dispozitie materiale din surse externe BMM Academy pe care le consideram interesante si valoroase pentru cei interesati de dezvoltarea personala. Este vorba de linkuri catre articole, bloguri, materiale video sau prezentari. Asteptam sugestiile dumneavoastra pentru alte informatii pe care le considerati utile.

Sursa materialului Imagine Material  Scurta descriere a materialului.
BMM Consulting SRL Articol Management sponsosrizat de BMM Consulting SRL

Articol - 3 Abordari care pot salva Timp, Bani si Energie Part 3

Ultimii ani si, din pacate si urmatorii, par sa stea sub semnul unei nevoi crescute de eficienta. Marje de profit scazute si ROI in scadere pun presiune din ce in ce mai mare pe manageri sa obtina mai mult din aceleasi resurse sau, nu in putine cazuri, sa obtina mai mult cu resurse reduse. De cealalta parte insa, clientii sunt din ce in ce mai pretentiosi. Prinsi intre ciocan si nicovala, unica solutie o reprezinta intoarcerea...

     
BMM Consulting SRL Articol Management - BMM Consulting

Articol - De ce nu vindem suficient?

Cand vanzarile nu merg asa cum se dorea, privirile se intorc inspre oamenii de vanzari. In 90 % din cazuri acestia arata cu degetul spre managerii care nu vor sa scada preturile, facandu-le astfel viata imposibila. In realitate, in spatele rezultatelor in vanzari stau 5 conditii. Ignorarea oricareia scade dramatic sansele de a atinge targetele..

     
BMM Software SRL Articol sponsosrizat de BMM Software

Articol - SECURITATEA INFORMATIILOR DE BUSINESS

Cum ne protejam secretele? Exista informatii pe care le vor concurentii, altele pe care le-ar vrea hotii si unele care… pur si simplu ar fi mai bine daca ar ramane doar pentru noi. Acum cateva zile cineva imi povestea ca gasise pe internet arhivate toate mailurile unui cunoscut fond de investitii, baza de date de clienti a unui partener Vodafone iar unui client ii disparuse laptopul directorului financiar… cu toate informatiile din firma. Ce putem face sa nu lasam lucrurile la voia intamplarii atunci cand trebuie sa ne protejam?

     
BMM Software SRL Articol - BMM Software

Articol - 12 CRITERII PENTRU ALEGEREA UNUI ERP CRM

Un ERP sau un CRM sunt investitii care vor influenta dramatic felul in care se vor desfasura lucrurile in companie din momentul achizitiei. Mai mult, un ERP sau un CRM sunt, de cele mai multe ori, o investitie pe termen lung atat din punct de vedere financiar cat si din punct de vedere al resurselor de timp si energie alocate. La ce trebuie sa ne gandim cand alegem un ERP sau un CRM pentru a ne asigura ca am facut o alegere buna? Care sunt criteriile in alegerea ERP -ului sau CRM -ului potrivit?

     
BMM Software SRL Articol sponsosrizat de BMM Software

Articol - DE CE SFA?

Un sistem SFA (sales force automation) permite gestionarea activitatilor desfasurate de agentii de vanzari pe teren si are rolul de a optimiza legatura intre companie, client si angajatul de pe teren. In competitia tot mai acerba si in lupta de a tine cat mai bine sub control resursele, un sistem SFA poate deveni nu doar o adevarata sursa de avantaj competitiv ci si o modalitate de a eficientiza vanzarile si munca pe teren. Cum contribuie un SFA la impiedecarea celor mai frecvente 13 probleme pe care agentii de vanzari le intampina in munca de teren?

     
BMM Consulting SRL Articol Management - BMM Consulting

Articol - SUB ASALTUL CONCURENTEI

In cartea sa “Numai paranoicii supravietuiesc” Andrew Grove facea o observatie interesanta, „Succesul unei afaceri contine semintele propriei distrugeri. Cu cat ai mai mult succes, cu atat mai multi oameni vor o bucata din businessul tau, apoi inca o bucata si inca una, pana cand nu mai ramane nimic din el”. Din pacate, marketingul traditional, asa cum il invatam la scoala ne invata mai degraba cum sa atacam noi piete si cum sa atragem noi clienti si mai putin cum sa ne comportam in defensiva...

     
BMM Software SRL Articol sponsosrizat de BMM Software

Articol - INFORMATII MANAGEMET

Informatiile joaca un rol crucial in reducerea incertitudinii si gasirea de solutii alternative in procesele de management ata la nivel strategic cat si la nivel operational. Va puteti baza pe informatiile pe care le primiti in rapoartele privind activitatea firmei? Specialistii in management au identificat 12 chei de verificare a calitatii informatiilor in rapoartele manageriale. E-cursul va prezinta aceste chei si modul in care o solutie de tip ERP, CRM sau BI poate ajuta managerii in acest sens.

     
BMM Consulting SRL Articol Management - BMM Consulting

Articol - DE CE NU FAC ANGAJATII CE NE ASTEPTAM DE LA EI?

Performanta Angajatilor = Atitudine x Capabilitate x Conditii. -- Oricine s-a lovit de incompetenta intelege frustrarea unui manager confruntat in mod repetat cu lipsa de performanta. Pentru a lua masuri, primul pas este sa intelegem cele trei tipuri de cauze care genereaza astfel de situatii: lipsa abilitatilor, atitudinea nepotrivita si neasigurarea unui context organizational favorabil......

     
BMM Consulting SRL Articol Management sponsosrizat de BMM Consulting SRL

Articol - 3 Abordari care pot salva Timp, Bani si Energie Part 2

Partea 2 a unei serii de articole despre 3 abordari manageriale care pot salva bani, timp si energie Articolul isi propune sa raspunda la doua intrebari pe care le pun adesea managerii si nu doar cei conservatori si rezistenti la schimbare: 1.De ce ar vrea sa faca cineva BPR (business process reengineering), adica sa schimbe radical felul in care lucreaza? 2. De ce ar gandi o organizatie procese gresite pe care acum sa trebuiasca sa le regandim?

     
BMM Software SRL Articol Management - BMM Software

Articol - PROBLEME IN VANZARI

In fiecare zi, managerii de vanzari trebuie sa faca fata provocarilor aduse de targete tot mai mari cu resurse tot mai putine si intr-o piata tot mai pretentioasa. Care sunt cele 15 din multele probleme zilnice ale unui manager de vanzari pe care o solutie CRM le poate rezolva? Cum contribuie un CRM si un SFA la eficientizarea activitatii echipei, la un mai bun control al activitatii si, in cele din urma, la rezultatele mai bune ale departamentului de vanzari? Care sunt beneficiile pe care solutii de tip CRM si/sau SFA le aduc companiei?

     
BMM Consulting SRL Articol Management sponsosrizat de BMM Consulting SRL

Articol - 3 Abordari care pot salva Timp, Bani si Energie Part 1

Indicatorii de performanta sunt echivalentul rezultatelor la analizele medicale. Indica starea de sanatate a firmei si eventualele pericole pe termen scurt sau lung. Tot ca in cazul analizelor medicale, si in cazul indicatorilor este important sa stim la ce parametrii sa ne uitam si cu ce frecventa. Exista parametri (si in sanatatea umana si in cea a firmelor) pe care daca ii ignor prea mult pot genera o criza fatala....

     
BMM Software SRL Articol Management - BMM Software

Articol - Probleme in relatiile cu clientii

Nu mai este demult un secret ca este mult mai costisitor sa atragi clienti noi decat sa ii pastrezi pe cei deja existenti in portofoliu. Orice companie de azi isi doreste sa gaseasca cele mai bune metode pentru a-si pastra clientii care contribuie la venituri si profit. Care este rolul unui CRM in acest proces de management al relatiei cu clientii? Cum ajuta un CRM echipele in pastrarea unei relatii armonioase cu clienti tot mai pretentiosi? Care sunt beneficiile implementarii unui CRM din perspectiva relatiei cu clientii?

     
BMM Software SRL Articol Management - BMM Software

Articol - SURSE DE PIERDERE

Orice afacere intr-un grad mai mic sau mai mare o serie de puncte slabe care ii afecteaza costurile sau oportunitatile de venit. Intrebarea care se pune este in ce masura pot organizatiile sa identifice astfel de slabiciuni si amenintari si sa le tina sub control. Cum poate implementarea unor solutii de tip ERP, CRM si/sau BI sa contribuie la inlaturarea sau minimizarea acestora? De ce se considera ca solutiile de tip ERP, CRM si/sau BI sunt o investitie in eficientizarea activitatii organizatiei?

     
 

Oferte

3+ 1 gratuit la cursurile acestei luni

3+1 gratis la cursurile lunii Mai. 

N/A

 

Noutati

Cus Auditori ISO 9001:2015

 Curs Auditori interni ISO 9001:2015

Grupe noi in luna Februarie pentru cursul de Engleza pentru afaceri

Grupe noi in Februarie. 

Tratarea obiectiilor in vanzari

Prea scump! Concurentul tau imi da mai ieftin! Trebuie sa ma mai gandesc!

 

Referinte

 
La BMM Academy am gasit o noua modalitate de a invata lucruri noi: prin aplicatii practice permanente a notiunilor teoretice parcurse - uitand adesea ca sunt la curs, m-am simtit ca intr-o organizatie care deja aplica aspectele parcurse. Prin acest mod de lucru al lor, intotdeauna am reusit ca in saptamana ulterioara cursului sa aplic in organizatie o parte din ceea ce am invatat. Practica nu mi se mai pare atat de diferita de teorie.

A.Ceteras - Verla