Referinte Cursuri BMM Academy
BMM Academy Referinte Clienti
 

Referinte Clienti

Cateva cuvinte spuse de participantii la cursurile dezvoltate si sustinute de BMM:

 

Participarea la cursurile BMM reprezinta mai mult decat un program obisnuit de training, poate fi considerata o interventie in companie. La finalul sesiunii, participantii aflati la un nivel diferit de pregatire manageriala au capabilitatea / cunostintele de a implementa noi concepte in managementul firmelor lor.

A. Tekonczia – Heiffer Projects

 

Ce este interesant la aceste cursuri? Intalnesti oameni din diverse medii dintre care unii se lovesc de probleme similare cu a ta si poti sa afirmi ca nu esti “singur”, iar la sfarsitul cursului realizezi ca pe langa informatiile pretioase pe care le-ai primit, ti s-a dat de fapt si solutia la problema ta. De aici depinde numai de tine ce faci mai departe.

A. Sorlea – Nokia

 

Ce am castigat? Schimbarea mentalitatii prin realizarea faptului ca teoria se poate intr-adevar pune in practica. Un real ajutor in determinarea problemelor existente la nivelul organizatiei si in gasirea de metode pentru remedierea lor.

A. Serban – Salice

 

Cursul a presupus workshopuri care m-au ajutat sa imi structurez ideile, sa inteleg ce trebuie sa fac mai departe si sa relationationez cu alti cursanti. Metoda de prezentare a fost interactiva, intreg cursul avand o orientare practica. Acest curs a fost pentru mine in primul rand un curs de dezvoltare personala.

I.Dragos – Logicode

 

Super! Iata un curs practic fara teorie inutila ...concret si aplicabil. Am venit la curs cu teama ca vom aborda o serie de concepte fara legatura cu practica de zi cu zi si am plecat cu o multitudine de abordari practice care mi-au schimbat felul in care fac lucrurile. E interesant sa vezi cum bunele practici ale marilor companii devin instrumente simple, utile si mai ales vitale pentru dezvoltarea organizationala.

N. Aloman – Monolit

 

"Pasiune si placere”. Acestea sunt cuvintele care cred ca descriu cel mai bine felul in care lectorul a abordat acest training. Pasiunea de a impartasi celorlalti din propria experienta si de a le conduce pasii spre performanta in propriile organizatii. Am invatat foarte multe lucruri interesante, am invatat facand si observand nu doar ascultand - cursul avand o abordare de exceptie pe intreg parcursul sau.

Sebastian B. – Comau Romania

 

Acest curs a fost unul benefic pentru mine: a sintetizat si clarificat aspectele esentiale legate de management. Maniera de predare a fost una antrenanta, gandita in asa fel incat sa implice activ toti participantii la curs. Bazat pe exercitii practice, cursul a reusit sa simuleze situatii reale din activitatea unui manager. Am avut ocazia sa vedem ca exista mai multe modalitati diferite de raportare la situatii, am reusit sa invatam unii de la ceilalti. Am evoluat.

R. Vaida – Logicode

 

Colaborarea Clubului Intreprinzatorului Roman cu Brindusa Muresan s-a concretizat prin prisma cursurilor si trainingurilor pe care le sustine pentru clientii Bancii Transilvania. Feedback-urile primite de la membri, in urma cursurilor pe care aceasta le-a sustinut, au fost extraordinar de bune. O recomandam pe Brindusa Muresan ca fiind o persoana foarte bine pregatita, care cunoaste in profunzime domeniul in care profeseaza. Este un trainer care imbina excelent stilul jovial si deschis cu profesionalismul si seriozitatea necesara unui training bine realizat. Totodata, elementele de noutate si abordarea proaspata pe care o adopta contribuie la rezultate deosebite.

I. Seiche. – Clubul Intreprinzatorului Roman – Banca Transilvania

 

Am fost extrem de impresionat de nivelul de cunostinte expuse in timpul training-ului. Mai mult decat atat, modul in care aceste cunostinte s-au transmis cursantilor si nivelul de pro-activitate al cursului nu a facut altceva decat sa-mi doresc sa fi intalnit aceasi energie si vitalitate si in cursurile mai putin optionale la care am participat de-a lungul timpului. Cu cele mai calduroase recomandari...

C. Sorlea - IT Exchange

 

Am avut un trainer excelent cu multa experienta in domeniul de activitate, intelegere a mediului de afaceri si cu deosebite abilitati de comunicare.

C. Buta - Office Depot

 

Brindusa este un trainer excelent care intelege abilitatile celorlalti si stie cum sa lucreze cu ei pentru a-i aduce la un nivel superior de cunostinte. O personalitate placuta, amuzanta si spontana dar in acelasi timp de un profesionalism exemplar, stie cum sa creeze mediul perfect de invatare astfel incat sa nu simti stresul si presiunea invatarii iar invatarea se face in mod interactiv pentru ca studentii sa isi depaseasca limitele obisnuite.

L. Niculcea - Biolove Bazar

 

Cursul parcus cu BMM Academy, s-a desfasurat intr-o atmosfera prietenoasa si vesela,si in acelasi timp mi-a adus plusul informational legat de sistemului de management al calitatii. Avand in vedere ca a fost bazat pe discutii interactive si aplicatii practice, am fost captivata, in continuare fiindu-mi usor si gasind aplicabilitatea informatiilor in viata de zi cu zi (cea profesioanla mai ales).Sunteti extraordinari!

G. Babas - ING

 

“Dorim sa exprimam aprecierea noastre fata de training-ul de vanzari, cu aplicabilitate in domeniul recrutarii de resurse umane pe care l-ati coordonat, dezvoltat si livrat pentru echipa noastra. Programul a fost proiectat si coordonat cu grija pentru a se plia nevoilor organizatiei noastre si in speta echipei noastre. Colaborarea cu BMM Academy a fost una de nivel superior, iar echipa de traineri a dat dovada de profesionalism, reusind prin pasiunea pe care o pune in profesia pe care o desfasoara sa ne inspire, sa ne motiveze si sa starneasca interesul chiar si celor mai sceptici participanti. A fost o experienta extraordinara pentru toti participantii. Multumim companiei BMM Academy pentru o prestatie excelenta si recomandam cu caldura alegerea acestui partener de training.”

D. Stanese - EBS

 

La BMM Academy am gasit o noua modalitate de a invata lucruri noi: prin aplicatii practice permanente a notiunilor teoretice parcurse - uitand adesea ca sunt la curs, m-am simtit ca intr-o organizatie care deja aplica aspectele parcurse. Prin acest mod de lucru al lor, intotdeauna am reusit ca in saptamana ulterioara cursului sa aplic in organizatie o parte din ceea ce am invatat. Practica nu mi se mai pare atat de diferita de teorie.

A.Ceteras - Verla

 

Am fost incantat atat de cunostintele acumulate pe parcursul cursurilor desfasurate cu echipa de traineri de la BMM Academy cat si de modul de transmitere a informatiilor: practic, alert, interactiv si nu in ultimul rand amuzant.

O.Vidrean - Axelen

 

In urma experientei avute pe parcursul cursului va pot spune ca daca veti alege sa colaborati cu echipa BMM Academy, veti alege o echipa de adevarati profesionisti.

N. Craciun - Lapp Insulators

 

Initial cand mi s-a spus ca trebuie sa merg un la curs, imi faceam planuri cum anume sa ma fac pierduta la pauza de pranz. Si a venit pauza cand am constatat nu numai ca nu imi doresc sa plec ci imi doresc sa mai vin si a doua zi si la alte cursuri.Concluzia: cunostinte temeinice, profesionalism, cursuri foarte bine structurate, aplicatii practice, efectul de WOW.

M. Moldovan - Transcarpatica S.A.